Welkom op de tuinenpagina

Vanaf dag één mooie tuin bij je nieuwe huis!

Speciaal voor jouw toekomstige woonwijk heeft Gardini.nl een aantal tuinen ontworpen. Verschillende tuinen die bij de wijk én natuurlijk bij jouw huis passen. Deze tuinen zijn direct aan te klikken in de configurator en komen dus ook in de aanneemsom terecht. Zo hoeft de tuin géén sluitpost te zijn en kun jij vanaf dag één niet alleen van je nieuwe huis maar óók van je nieuwe tuin kunt genieten!

Hoe werkt het?

In de configurator staan vier verschillende tuinontwerpen, de enige overeenkomst die ze hebben is dat ze allemaal een terras aan de huiszijde en een terras aan de waterzijde hebben. Je kunt straks één van deze ontwerpen kiezen voor de basis van jouw tuinontwerp. Vervolgens heb je per ontwerp de keuze uit een aantal soorten bestrating en beplanting; mediterraans, eetbaar en onderhoudsvriendelijk.

Kan ik nog dingen aanpassen?

Dat kan zeker! Wil je bijvoorbeeld een kleine aanpassing van de indeling, een net iets andere materiaalsoort of een andere mix van beplanting, dan kan dat vaak gewoon binnen de getoonde prijs.

Heb je aanvullende wensen die niet tussen onze opties zijn opgenomen? Neem dan contact op met Gardini.nl, dan laten ze je heel snel weten wat dit zou betekenen zodat je dit gewoon kunt meenemen in de aanneem- en dus ook hypotheeksom.

Tuin 1: Carpa

De tuin 'Calpa' heeft een terras met grote tegels aan de kant van het huis en een grote vlonder aan de kant van het water. Tussen de twee terrassen zijn 'stepstones' in het gazon gelegd. Rondom het gazon is er gebruik gemaakt van verhoogde borderbakken en in de tuin is gebruik gemaakt van strakke lijnen.

Tuin 2: Licio

De tuin 'Lucio' heeft een terras met grote tegels aan de kant van het huis en een grote vlonder aan de kant van het water. Als loop tussen de twee terrassen is er een pad gemaakt aan de zijkant van de tuin waardoor je tussen de groene haag en één van de twee verhoogde borderbakken loopt.

Tuin 3: Perca

De tuin 'Perca' is de meest speelse variant van het stel. Het terras aan de huiszijde is een 'wildverband patroon' (een speelse mix van vierkante en rechthoekige tegels) en achterin een prachtig groot vlonderterras. Tussen de twee terrassen loopt een speels pad van 'stepstones' en is er een groot gazon dat overloopt in een speelse border met beplanting. Aan beide zijkanten van de tuin zijn verhoogde borderbakken te vinden.

Tuin 4: Tenca

De tuin 'Tenca' is qua budget de meest interessante keuze. Aan beide kanten is er een terras te vinden van getrommelde klinkers. Tussen beide terrassen zit een pad van grind, een mooi gazon en lage borders vol met beplanting.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
info@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project