Kom langs in de Schoemakerloods!

Schoemaker Plantage krijgt steeds meer vorm. Er zijn al veel huizen verkocht en gebouwd. Nu het eerste gedeelte van nieuwe buurt bewoond wordt en er steeds meer nieuwe bewoners en toekomstige bewoners bij komen is het een mooi moment om eens een kijkje te komen nemen.

In het informatiecentrum de Schoemakerloods aan de Bakemastraat 97L staat een grote maquette van het hele plan. Naast een informatiecentrum vind je hier een aantal leuke creatieve hotspots zoals de Stadsplantage, Voldaan en de Griekse Olijf. Voel je welkom. Er worden geregeld leuke evenementen georganiseerd.

Adresgegevens:
Schoemakerloods
Bakemastraat 97L
Delft

Op dit moment is er geen vaste openstelling van de Schoemakerloods. Heb je vragen over de ontwikkelingen in de Schoemakerplantage of wil je de Schoemakerloods een keer bezoeken?
We informeren je graag, of bel voor een afspraak met de makelaars van de Schoemakerplantage.

Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij Tel: 015-2125288

Olsthoorn Makelaars Tel: 070-3084656

  • Schoemakerloods
  • De Griekse Olijf
  • De StadsPlantage
  • Schoemakerloods
  • De StadsPlantage
  • Voldaan Buitenkeuken
  • Schoemakerloods Delft

Ondernemers bij de Schoemakerloods


De Griekse Olijf

De Griekse Olijf is een Griekse delicatessenzaak die gevestigd is op het oude TNO-terrein in de Schoemaker Plantage. Je kunt er terecht voor echte Griekse gerechten. Later dit jaar verhuist De Griekse Olijf naar de portiersloge bij de entree van de buurt.

Schoemakerstraat 97K
2628 VK Delft
www.degriekseolijf.nl

Voldaan Buitenkeuken

Voldaan Buitenkeuken is het eerste Foodtruckrestaurant van Nederland. Als de visch grillt, het vleesch braait en de BBQ rookt, worden we blij.

Schoemakerstraat 97
2628 VK Delft
www.facebook.com/voldaanbuitenkeuken

De Stadsplantage

Bij De Stadsplantage kun je heerlijk Portugees eten, wijn kopen, wijn drinken en genieten van een wijnproeverij. Op de facebook-pagina wordt wekelijks gepost wat de openingsdagen en -tijden zijn.

Schoemakerstraat 97K
2628 VK Delft
www.facebook.com/StadsPlantage

Helaas is de Schoemakerloods vanwege Covid gesloten. Bij een aantal van de horecagelegenheden kun je wel terecht voor heerlijke afhaalmaaltijden. Check de websites of social media.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Lisette Beurskens
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Lisette Beurskens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans