Nieuwbouwproject Schoemaker Plantage, stads wonen aan je eigen park

Klinkerbuurt en Grasbuurt

Je vindt de nieuwe woonbuurt Schoemaker Plantage in de luwte van de binnenstad, op de oude TNO-locatie naast de TU Delft. De ruime opzet van de buurt vormt een mooi contrast met het drukke stadse leven dat zich afspeelt op slechts tien minuten fietsafstand. Je woont hier lekker stads. Maar dan wel rustig én omringd door groen.

Klinkerbuurt

In de Klinkerbuurt is het stadse gevoel nooit echt weg. De levendigheid van de binnenstad zet zich hier voort. De gevarieerde huizen met tuinen grenzen aan een wirwar van klinkerstraten, steegjes en autovrije pleintjes. Met altijd uitzicht op het groen. Op dit moment zijn alle huizen in de Klinkerbuurt verkocht.

“Hier kunnen kinderen op een veilige manier de wereld ontdekken. Op straat… Of nog leuker: in het park!”

Grasbuurt

Echte rust vind je in de Grasbuurt. In de beslotenheid van deze groene en ruim opgezette buurt ligt je luxe huis met tuin waar het fijn thuiskomen is. Hier kun je heerlijk ontsnappen aan je drukke bestaan en genieten van je privacy. De voorbereidingen voor de Grasbuurt zijn in volle gang. Er komen veel verschillende gezinshuizen, zowel rijhuizen als hoekhuizen in verschillende woningtypes. Ook vind je in de Grasbuurt straks 2-onder-1-kappers en vrijstaande huizen. Alle huizen worden gebouwd in de stijl van de Nieuwe Delftse School. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

Geregeld komen er nieuwe huizen en op termijn ook appartementen in de verkoop. Schrijf je via de website in als belangstellende, dan houden wij je op de hoogte!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Schoemaker Plantage Delft

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans