Nieuwbouwproject Schoemaker Plantage, stads wonen aan je eigen park

Klinkerbuurt en Grasbuurt

Je vindt de nieuwe woonbuurt Schoemaker Plantage in de luwte van de binnenstad, op de oude TNO-locatie naast de TU Delft. De ruime opzet van de buurt vormt een mooi contrast met het drukke stadse leven dat zich afspeelt op slechts tien minuten fietsafstand. Je woont hier lekker stads. Maar dan wel rustig én omringd door groen.

Klinkerbuurt

In de Klinkerbuurt is het stadse gevoel nooit echt weg. De levendigheid van de binnenstad zet zich hier voort. De gevarieerde huizen met tuinen grenzen aan een wirwar van klinkerstraten, steegjes en autovrije pleintjes. Met altijd uitzicht op het groen. Klinkt goed? Bekijk nu het aanbod van klinkerbuurt 3.

Grasbuurt

Echte rust vind je in de Grasbuurt. In de beslotenheid van deze groene en ruim opgezette buurt ligt je luxe huis met tuin waar het fijn thuiskomen is. Hier kun je heerlijk ontsnappen aan je drukke bestaan en genieten van je privacy.

Geregeld komen er nieuwe huizen en op termijn ook appartementen in de verkoop. Schrijf je via de website in als belangstellende, dan houden wij je op de hoogte!

“Hier kunnen kinderen op een veilige manier de wereld ontdekken. Op straat… Of nog leuker: in het park!”

Nieuwbouw koophuizen in Schoemaker Plantage

Er komen veel verschillende gezinshuizen, zowel rijhuizen als hoekhuizen in verschillende woningtypes: royale gezinshuizen, brede en extra brede gezinshuizen, parkrandhuizen, maar ook parkhuizen waar je woont op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over het park, het parkrandtorenhuis en de poortwoning. De prijsrange waaraan je moet denken is 3,5 tot 5,5 ton met enkele hoger geprijsde specials. De overeenkomst zit hem in de ruimte, het groen en de architectuur. Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Wij bestempelen dit als de ‘Nieuwe Delftse School’. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Schoemaker Plantage Delft

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans