9 november 2023
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Goed nieuws, de verkoop van Grasbuurt 3a + 3b is gestart. Schrijf je nu in voor de woning van jouw voorkeur.

Grasbuurt 3 is de laatste fase met grondgebonden woningen in Grasbuurt. Wil jij ook wonen aan een gezellig groen en autoluw hof in een Hofwoning of rijwoning van het type Royale gezinswoning met uitzicht op de oostelijke waterplas? Lees dan verder. Ook zijn er nog enkele Twee-onder-een-kapwoningen XL en één Vrijstaande villa direct aan het groene stadspark.

De verkoop van Grasbuurt 3a en 3b is vandaag gestart. Op een later moment wordt ook gestart met de verkoop van Grasbuurt 3c. Deze fase bestaat uit een tweede hof met 21 Hofwoningen en nog enkele Riante twee-onder-een-kapwoningen.

Verkoopprijzen vanaf € 455.000,- v.o.n.

Kies voor duurzaamheid en bespaar op energielasten

In de Professor Schoemaker Plantage bouwen we duurzame woningen, zo ook in Grasbuurt! De woningen in Grasbuurt krijgen PV-panelen en een water – water warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. Hierdoor bespaar je op jouw energierekening in vergelijking met een gasgestookte woning.


Impressie interieur

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via de deze knop (inschrijfformulier linken). Je ontvangt vervolgens een mail waarmee je kunt inloggen op je Professor Schoemaker plantage account.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je e-mail kom je in je persoonlijke Professor Schoemaker plantage account;
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Grasbuurt 3a en b';
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

De inschrijftermijn eindigt op dinsdag 21 november 2023 om 12.00 uur.

Wanneer je een woning toegewezen hebt gekregen neemt één van de makelaars uiterlijk donderdag 23 november contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen en een optiegesprek in te plannen. Het zou kunnen dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk vrijdag 24 november via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Brochure en verkoopdocumentatie

Om je goed te kunnen oriënteren op alle verschillende woningen is het natuurlijk van belang om de juiste informatie te hebben. Op de website is de verkoopdocumentatie te downloaden zoals verkooptekeningen, technische omschrijving, situatietekening etc. Hoe mooi Grasbuurt 3 écht gaat worden kun je zien in de digitale verkoopbrochure.

Bijzonderheden en toewijzingsprocedure:

  • De inschrijving moet op uiterlijk dinsdag 21 november 2023, om 12:00 uur digitaal verzonden zijn
  • Het is van belang dat je bij de inschrijving alle bouwnummers van je voorkeur aangeeft. Er kan geen bouwnummer aan je toegewezen worden als je die niet als voorkeur hebt opgegeven
  • In het kader van de beoordeling van de financiële haalbaarheid is het van belang dat de financiële gegevens op het inschrijfformulier volledig en naar waarheid zijn ingevuld
  • De inschrijving en toewijzing zijn niet overdraagbaar op een ander persoon
  • Kandidaten die een financieringsverklaring hebben geüpload in het persoonlijke mijn Schoemaker Plantage account krijgen voorrang bij de toewijzing
  • Daarnaast streven we ernaar om een ieder een woning van zijn of haar hoogste voorkeur toe te wijzen
  • Indien er na bovenstaande criteria meerdere gelijkwaardige kandidaten overblijven zullen de bouwnummers worden toegewezen. De toewijzing uitgevoerd door het projectteam van Professor Schoemaker Plantage. Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.

Vragen?

Neem dan contact op met een van de betrokken makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord! Veel plezier met het bekijken van de verkoopstukken en succes gewenst met de inschrijving!