Maak van je huis een thuis

Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Op deze projectsite ontdekt u alles wat u moet weten over het project, de woningen en hoe u de eerste stappen kunt zetten richting de aankoop van het nieuwe huis. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer u straks de sleutel van uw nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kunt u straks terecht bij Homestudios by BAM.

Ontdek de unieke mogelijkheden van je woning

Bij Homestudios ontdekt u welke unieke mogelijkheden u tot uw beschikking heeft om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Dat begint al bij de indeling. Datgene wat u thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom eerst per verdieping de indeling die het beste aansluit bij uw specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? Door persoonlijke keuzes te maken uit de beschikbare indelingsvarianten, creëert u zelf een omgeving waarin u heerlijk (met uw partner of gezin) kunt ontspannen en genieten.

BAM Homestudios “Deel je huis in zoals jij dat wilt”

Deels of helemaal woonklaar

Ook kunt u belangrijke onderdelen van uw woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij uw persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat u de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans