De Grasbuurt

De Grasbuurt wordt een heerlijke tuinbuurt. Hier liggen de huizen aan de groene uitlopers van het park. Op die manier wordt het park verweven in de woonbuurt, zoals dat ook bij het Delftse Agnetapark is gedaan. Hier kun je heerlijk ontsnappen aan je drukke bestaan en genieten van je privacy.

Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: rijtjeshuizen, 2-onder-1-kappers en vrijstaande huizen. Alle huizen worden gebouwd in de stijl van de Nieuwe Delftse School. De bakstenen huizen met erkers, steile kappen en andere authentieke details geven de wijk een karakteristiek uiterlijk. Waarin uiteraard wel allerlei innovatieve en duurzame oplossingen zijn verwerkt. Wat ook niet anders kan in zo’n hightech-omgeving als die van de TU Delft. Tegen de tijd dat we met deze buurt in verkoop gaan, vertellen we je er graag meer over.

Bestemmingsplan Grasbuurt

Gemeente Delft en Schoemaker Plantage hebben diverse onderzoeken laten uitvoeren die nodig zijn voor het maken van het bestemmingsplan voor de Grasbuurt. In het voorjaar van 2019 is het bestemmingsplan in procedure gebracht. Naar verwachting is rond de zomer meer informatie over de eerste fase van Grasbuurt beschikbaar.

Belangstelling?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!
Meer informatie over Schoemaker Plantage

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Schoemaker Plantage Delft

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans