Een mobiliteitshub in Schoemaker Plantage? Laat jouw mening horen.

Door Rico den Burger op in De Plantage

Eind 2018/begin 2019 hopen wij te starten met een pilot voor deelvervoer in Schoemaker Plantage. De samenwerking voor de pilot zou zijn met deelvervoer aanbieder Hely.

Image not found

Hely geeft je toegang tot al je favoriete vervoersmiddelen in jouw buurt via één simpele app. Zo kan je altijd een eBike, scooter, bakfiets of eCar bij jou in de buurt pakken. Deelvervoer is zo voor jou binnen handbereik, eenvoudig en overzichtelijk. Bij deelvervoer betaal je voor je gebruik in tegenstelling tot het bezitten van een eigen vervoersmiddel waarvoor je aanschaf-, onderhoud- en overige kosten betaald, zelfs zonder dat je hiermee op pad bent geweest! Alle vervoersmiddelen op één plek in de buurt bereikbaar. Deze verzamelplaats van vervoersmiddelen is de Hely hub. De Hely hub is voor jou op loopafstand beschikbaar. 

Wij zijn heel benieuwd naar jouw mobiliteitsbehoefte en hoe jij denkt over een mobiliteitshub. Ben jij of word jij misschien een bewoner van Schoemaker Plantage of woon/werk je in de buurt? Dan hopen wij dat jij jouw mening met ons wilt delen door het invullen van deze vragenlijst!  

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

 

  • Een mobiliteitshub in Schoemaker Plantage? Laat jouw mening horen.

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans

Error during XSLT processing