Verkoop Parkhuizen van startThuis

Verkoop Parkhuizen van start

30 mei start de verkoop van de Parkhuizen in Klinkerbuurt 3. Deze huizen van 190m2 hebben uitzicht op het park en een zonnig terras.


Schitterend wonen aan het park in een riant huis met zonnig terras? Maak kennis met de parkhuizen in Klinkerbuurt 3! De parkhuizen in Klinkerbuurt 3 worden vanaf woensdag 30 mei aanstaande via de digitale brochure op onze website aangeboden. 

Er is keuze uit 17 parkhuizen in verschillende uitvoeringen. In deze huizen woon je op de 1e verdieping zodat je optimaal van het uitzicht over het park kunt genieten. Elk huis is voorzien van een enorm dakterras (vanaf 48m2) op het zuiden. Je auto parkeer je op jouw parkeerplaats onder je dakterras. De prijsrange is € 537.500,-- tot € 675.000,-- VON inclusief de nul-op-de-meterinstallatie, luxe badkamer en complete keuken. Volledige informatie en definitieve prijs is op woensdag 30 mei beschikbaar.

Meet&greet woensdag 6 juni 17.00u – 19.00u

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je je vragen graag persoonlijk wilt stellen, dat je de maquette wilt bekijken of dat je het fijn vindt om de plattegronden op grote panelen te zien. Dat kan! Op woensdag 6 juni is de Schoemakerloods open tussen 17.00 en 19.00 uur. Het complete Schoemakerteam (makelaars, bouwers, ontwikkelaars) is aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Heb je je droomhuis gevonden? Schrijf je dan voor zondag 10 juni 20.00u in. Hoe dat werkt, vertellen we je in de nieuwsbrief die we 30 mei versturen. Wil je die nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in als geïnteresseerde.

Wil je weten hoe het is om in Schoemaker Plantage te wonen? Bewoonster Jolanda blogt er over:

Zo wonen wij in Schoemaker Plantage
De leukste plekken in de buurt van Schoemaker Plantage

Het huidige aanbod

Ben je benieuwd welke huizen er nu al te koop staan? Kijk dan naar het huidige aanbod in Klinkerbuurt 3.

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 16 mei 2018

Gerelateerde berichten

 • Veel oog voor detail in Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 16 mei 2018

  Wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Maar ook aan de details is gedacht. Als je goed kijkt zie je dat de huizen in Schoemaker Plantage veel historische details en grappige kwinkslagen bevatten. We zetten ze voor je op een rijtje.

  Lees meer »
 • Nieuwbouw – maar allesbehalve standaard

  Rico den Burger op 16 mei 2018

  De huizen in Klinkerbuurt 2 van Schoemaker Plantage zijn bijna allemaal opgeleverd. Dat betekent dat de bewoners druk aan het klussen zijn om van hun huis een thuis te maken. Nog niet zo lang geleden – tijdens de pre-housewarming - vroeg ik de bewoners, waarom ze eigenlijk naar Schoemaker Plantage verhuizen.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project