Film bij de Loods: GreaseDe Plantage

Film bij de Loods: Grease

22 juni veranderen we de Schoemaker Plantage in een sfeervolle buitenbios. De film die we laten zien? De klassieker Grease.


Neem 22 juni een stoel en kleedje mee (of leen ze van ons), kies een goed plekje uit en haal iets lekker te drinken en te eten. Dan ben je helemaal klaar voor de film. Op deze avond is Schoemaker Plantage op z'n mooist, dus dit mag je niet missen.

Meer info volgt. 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 16 mei 2018

Gerelateerde berichten

 • Nieuwbouw – maar allesbehalve standaard

  Rico den Burger op 16 mei 2018

  De huizen in Klinkerbuurt 2 van Schoemaker Plantage zijn bijna allemaal opgeleverd. Dat betekent dat de bewoners druk aan het klussen zijn om van hun huis een thuis te maken. Nog niet zo lang geleden – tijdens de pre-housewarming - vroeg ik de bewoners, waarom ze eigenlijk naar Schoemaker Plantage verhuizen.

  Lees meer »
 • De leukste koffieplekken in de buurt van Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 16 mei 2018

  Eerlijk is eerlijk, ik mis de binnenstad wel een beetje. Dus spring ik regelmatig op de fiets om brood te halen bij onze oude buurtjes van bakkerij De Diamanten Ring. Of we lopen in het weekend een rondje en doen een koffiestop bij Kek of Puro Cucina. Maar buiten de stadsgrachten zijn er ook veel leuke adresjes - en juist die (her)ontdekken we nu we verhuisd zijn. Deze maand deel ik onze favoriete plekken om koffie te drinken die je goed combineert met een fietstochtje of wandeling vanaf de Schoemaker Plantage.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project