Schoemakerloods Open - kom langs! (6/10/2018)

Door Rico den Burger op 1 october 2018 in Thuis

De Schoemakerloods is de plek waar we je alles kunnen vertellen over de huizen in Schoemaker Plantage. Zaterdag 6 is de Schoemakerloods weer open.

Deze zaterdag is wel heel speciaal in de Schoemakerloods! Er is een virtual reality tour beschikbaar van de Herenhuizen aan het park. De ruimte en ligging van deze prachtige huizen kan je door een speciale bril beleven. Kom langs, beleef het mee, bekijk onze maquette en stel al je vragen. 

Image not found

Van 11.00 tot 15.00 uur staan we voor je klaar. We praten je graag bij over de nog beschikbare huizen in Klinkerbuurt 3 en de Herenhuizen aan het park. Ook kun je bij ons terecht met vragen over Nul Op De Meter en natuurlijk alle andere vragen over Schoemaker Plantage. 

Wil je Schoemaker Plantage goed leren kennen? Drink dan een kopje koffie bij Voldaan, schuif aan bij De Stadsplantage of loop eens binnen bij De Griekse Olijf.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 
 

  • Schoemakerloods Open - kom langs! (6/10/2018)

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans