Nieuwe huizen in Klinkerbuurt 3 in verkoopThuis

Nieuwe huizen in Klinkerbuurt 3 in verkoop

De huizen in Fase 2 van Klinkerbuurt 3 zijn vanaf nu te koop. Dat wil zeggen dat er weer volop keuze is voor iedereen die in Schoemaker Plantage wil wonen. Ook zijn er nog een aantal huizen te koop in Fase 1 van Klinkerbuurt 3.


Je kunt het nieuwe aanbod in Klinkerbuurt 3 hier op onze website of in de digitale brochure bekijken. Er is keuze uit 35 nieuwe huizen, waaronder brede gezinshuizen, extra brede gezinshuizen en royale gezinshuizen.

Heb jij je droomhuis gevonden? Schrijf je dan voor woensdag 11 april in. Dat doe je door je allereerst in te schrijven als belangstellende voor Klinkerbuurt 3 Fase 2. Daarna ontvang je een e-mail met een persoonlijke link. Met deze link start je het inschrijfproces en maak je jouw wensen voor een huis in Klinkerbuurt 3 kenbaar. Spannend!

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je de huizen in Schoemaker Plantage van binnen wilt bekijken. Dat kan! Op zaterdag 7 april is het mogelijk om tussen 11.00 en 13.00 uur een kijkje te nemen in een royaal gezinshuis en een breed gezinshuis in Klinkerbuurt 2. Ook kun je informatie inwinnen bij o.a. de makelaars en de bouwers. Lees meer over de Meet & Greet. 

Wil je weten hoe het is om in Schoemaker Plantage te wonen? Bewoonster Jolanda blogt er over:
- Zo wonen wij in Schoemaker Plantage
- De leukste plekken in de buurt van Schoemaker Plantage

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 5 april 2018

Gerelateerde berichten

 • Zo wonen wij in Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 5 april 2018

  Sinds december 2017 woon ik (Jolanda) met mijn man Arthur in de Schoemaker Plantage in Delft. Doei fijn appartementje in de binnenstad - hallo volwassen nieuwbouwhuis! Lees je mee hoe wij van ons nieuwe huis een thuis maken? Deze maand halen we inspiratie uit de buurt voor onze keuken. Want: beter een goede buur dan een verre keukenboer!

  Lees meer »
 • De leukste koffieplekken in de buurt van Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 5 april 2018

  Eerlijk is eerlijk, ik mis de binnenstad wel een beetje. Dus spring ik regelmatig op de fiets om brood te halen bij onze oude buurtjes van bakkerij De Diamanten Ring. Of we lopen in het weekend een rondje en doen een koffiestop bij Kek of Puro Cucina. Maar buiten de stadsgrachten zijn er ook veel leuke adresjes - en juist die (her)ontdekken we nu we verhuisd zijn. Deze maand deel ik onze favoriete plekken om koffie te drinken die je goed combineert met een fietstochtje of wandeling vanaf de Schoemaker Plantage.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project