Schoemaker Plantage PaasmarktDe Plantage

Schoemaker Plantage Paasmarkt

We nodigen je uit voor de Schoemakerpaasmarkt! 2 april van 11.00 tot 16.00 uur


Kom lekker struinen en ontdekken tijdens de Schoemakerpaasmarkt! Er is een kofferbakmarkt en een kunstmarkt, fotografie, vintage, 2e hands én muziek. Uiteraard met lekkere hapjes en drankjes van onze local heroes Voldaan Buitenkeuken, De Griekse Olijf en De StadsPlantage. Je ontdekt de meest waanzinnige koopjes voor een aantrekkelijke prijs! De Schoemakerpaasborrel start aansluitend om 16.00 uur. 

Paasontbijt of lunch bij de StadsPlantage

De StadsPlantage serveert een paasontbijt vanaf 10:30 uur. Zin om uit te slapen? Vanaf 13:00 uur is er een paaslunch! Beide zijn inclusief een kopje koffie en een sapje. Ontbijt of lunch: €19,50 p.p. kinderen tot 12 jaar €11,50. Met een beetje geluk serveren ze eitjes van de eigen kippetjes. Reserveren kan via info@destadsplantage.nl.

Kraam huren?

Heb jij verrassende kunstwerken, vintage kleding of woonaccessoires in de aanbieding die je wilt verkopen? Het huren van een kraam kost €10,- Download het inschrijfformulier en meld je aan via info@schoemakerplantage.nl

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod of de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 14 februari 2018

Gerelateerde berichten

  Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

  Yvonne Hoebee
  Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
  Oude Delft 110-A
  2611 CE Delft
  015 212 5288
  nieuwbouw@vansilfhout.nl

  Yvonne Hoebee

  Corrine Juffermans
  Olsthoorn Makelaars
  Santiagosingel 1
  2548 HN 'S-GRAVENHAGE
  070-3084656
  nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

  Corrine Juffermans
  Ligging van het project