Meet en Greet Klinkerbuurt 3Thuis

Meet en Greet Klinkerbuurt 3

Om je zo goed mogelijk te informeren over de huizen in Klinkerbuurt 3 wordt op woensdag 24 januari 2018 van 16.00 uur tot 20.00 uur een meet & greet georganiseerd in de Schoemakerloods.


Wij presenteren dan de informatie over de woningtypen en er is alle gelegenheid om vragen te stellen, want iedereen is aanwezig! De woonadviseurs van BAM Wonen, de architect, keukenshowroom Bruynzeel en de hovenier Van der Tol. Zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een huis in Klinkerbuurt 3.

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 10 januari 2018

Gerelateerde berichten

 • Zó haal je de zomer in huis

  Rico den Burger op 10 januari 2018

  Het is zomer in Nederland en dus is het buiten groener dan ooit. En die groene buitenwereld met bijbehorende temperaturen geeft ons energie. Heerlijk toch? Wij vragen ons dan ook af of we de zomer van buiten mee naar binnen kunnen nemen. Zodat we er nog langer van kunnen genieten. Hoe halen we de zomer in huis? Daar zijn een aantal manieren voor en die zetten we in deze blog vol inspiratie voor je op een rijtje!

  Lees meer »
 • 9 originele tips voor een goede BBQ

  Rico den Burger op 10 januari 2018

  De lekkere temperaturen hebben ervoor gezorgd dat mensen weer lekker hun BBQ uit de stalling kunnen. Lekker eten en gezelligheid, wat wil je nog meer. Eten verbindt en daarom zetten we tips op een rij waarbij je een nog leukere BBQ kunt organiseren.

  Lees meer »
 • Kijkmiddag: Hoe groot is de grootste kamer?

  Rico den Burger op 10 januari 2018

  Het Schoemakerteam nodigt je uit voor een kijkmiddag in Ridderkerk. De huizen van het project Riederwerf in Ridderkerk komen van binnen overeen met de gezinshuizen in de Schoemaker Plantage. Door deze huizen te bezoeken kun je inspiratie opdoen voor je eigen huis.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project