Schoemaker Plantage RondleidingDe Plantage

Schoemaker Plantage Rondleiding

Volg op 10 maart onze Schoemaker Plantage Rondleiding.

 

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en huizen in Schoemaker Plantage? Dan kun je zaterdag 10 maart de rondleiding door het gebied en langs de bouwplaats volgen. De eerste huizen in Klinkerbuurt 1 zijn bewoond en de bouw van de huizen van Klinkerbuurt 2 vordert ook gestaag. We vertellen je er graag meer over.

Ga je mee? We verzamelen om 11.00 uur bij de Schoemakerloods en vertrekken om 11.15 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 14 februari 2018

Gerelateerde berichten

 • 5 echte redenen om te verhuizen naar Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 14 februari 2018

  28 juni vierden de toekomstige bewoners van Klinkerbuurt 2 in Schoemaker Plantage een feestje bij Voldaan Buitenkeuken. De reden van het feestje? Die dag werd er gestart met de bouw van hun huizen. Ik was er ook. Niet om met confetti te schieten of om een toespraak te houden, maar om de aanwezigen één vraag te stellen:

  Lees meer »
 • Veel oog voor detail in Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 14 februari 2018

  Wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Maar ook aan de details is gedacht. Als je goed kijkt zie je dat de huizen in Schoemaker Plantage veel historische details en grappige kwinkslagen bevatten. We zetten ze voor je op een rijtje.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project