29 september: Film bij de Loods - LaLaLand

Door Rico den Burger op 15 september 2017 in De Plantage

Nieuw in Delft: Film bij de Loods. Schoemaker Plantage nodigt je uit voor een sfeervolle avond in onze pop-up buitenbios. We vertonen de oscar-winnende film La La Land met Joss Stone, Ryan Gosling en John Legend.


Naast de Schoemakerloods creëren we speciaal voor deze avond een romantische buitenbios met een gigantisch scherm, vuurkorven, chesterfields, muziek en gezelligheid. Voldaan BuitenkeukenDe StadsPlantageDe Griekse Olijf verzorgen de hapjes en de drankjes. 

Toegang is geheel gratis. Neem zelf een stoel en/of kleedje mee. Deze zijn in beperkte oplage en tegen een kleine vergoeding ook te huur. 

En er is meer. Wie in het Faceookevent aangeeft Film Bij de Loods te bezoeken, maakt kans op een loveseat met hapjes en drankjes voor twee personen. Nodig daarom je vrienden uit voor het Facebookevent en zet jezelf op 'Aanwezig'. 

Je bereikt Schoemaker Plantage (Bakemastraat) via de Schoemakerstraat. Nodig je vrienden uit en kom genieten van deze heerlijke avond. De film start om 20.00 uur, maar kom vooral eerder om te genieten van al het lekkers dat onze hotspots te bieden hebben. 

Film bij de Loods is een initiatief van Schoemaker PlantageVoldaan BuitenkeukenDe StadsPlantageDe Griekse Olijf en The New Makers.

  • 29 september: Film bij de Loods - LaLaLand

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans