Open Huis op onze bouwplaats

Door Rico den Burger op 31 augustus 2017 in Thuis

Bezoek zaterdag 2 september onze bouwplaats en ervaar zelf hoe groot de huizen in Schoemaker Plantage zijn.


We hebben een mooie brochure met illustraties van onze huizen, maar om écht te ervaren hoe groot (en mooi) onze huizen zijn nodigen we je graag uit op de bouwplaats. Je kunt dan een Breed Gezinshuis in Klinkerbuurt 1 van binnen bekijken. In Klinkerbuurt 2 zijn nog een paar Brede Gezinshuizen te koop.

Je bent zaterdag 2 september van 11.00 tot 13.00 welkom op onze bouwplaats tegenover de SchoemakerloodsParkeren kan bij de entree die bereikbaar is via Schoemakerstraat 97. Daarna loop je achter de portiersloge langs zo de bouwplaats op. Het open huis is te herkennen aan de vlaggen voor de deur. 

Ook onze Schoemakerloods is zaterdag geopend. Hier kun je de maquette bekijken, een kopje koffie of thee drinken en onze makelaars je vragen stellen. 

Schoemaker Plantage

Schoemaker Plantage is de nieuwe stadsbuurt van Delft. Er komen veel verschillende type gezinshuizen, waaronder royale en brede gezinshuizen en parkrand- en torenhuizen. Bekijk het aanbod aan beschikbare huizen.

Heb je een vraag over Schoemaker Plantage of de huizen? Bel dan met onze makelaars of stel je vragen via Facebook.

Wil je dat de makelaar contact met jou opneemt? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde

  • Open Huis op onze bouwplaats

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans