Open Huis in Schoemaker PlantageDe Plantage

Open Huis in Schoemaker Plantage

Heb je interesse in Schoemaker Plantage? Heb je een vraag over onze huizen? Bezoek dan ons Open Huis. Of kies één van de vele andere manieren om met ons in contact te komen.


Eén keer per maand organiseren we een Open Huis. De Schoemakerloods is dan geopend en onze makelaars zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Bekijk hier hoe je onze Schoemakerloods kunt bereiken. 

Het eerstvolgende Open Huis is op zaterdag 14 oktober. De Schoemakerloods is dan open van 11.00 tot 13.00 uur. 

Stel je jouw vragen liever op een andere manier? Neem dan contact op met onze makelaars of stel je vragen via Facebook, Twitter of Instagram

Ook kunnen wij je adviseren om je in te schrijven als belangstellende. Je ontvangt dan onze nieuwsbrieven en de makelaar neemt contact met je op.

Bezoek je onze Schoemakerloods? Dan is het misschien leuk om je bezoek te combineren met een kopje koffie bij Buitenkeuken Voldaan.

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Rico den Burger op 11 october 2017

Gerelateerde berichten

 • 5 echte redenen om te verhuizen naar Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 11 october 2017

  28 juni vierden de toekomstige bewoners van Klinkerbuurt 2 in Schoemaker Plantage een feestje bij Voldaan Buitenkeuken. De reden van het feestje? Die dag werd er gestart met de bouw van hun huizen. Ik was er ook. Niet om met confetti te schieten of om een toespraak te houden, maar om de aanwezigen één vraag te stellen:

  Lees meer »
 • Veel oog voor detail in Schoemaker Plantage

  Rico den Burger op 11 october 2017

  Wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Maar ook aan de details is gedacht. Als je goed kijkt zie je dat de huizen in Schoemaker Plantage veel historische details en grappige kwinkslagen bevatten. We zetten ze voor je op een rijtje.

  Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project