Dit zijn de leukste Instagramaccounts van Delft

Door Rico den Burger op 21 november 2016 in Delft

Delft is fotogeniek, daar is geen twijfel over mogelijk. Het is dan ook niet gek dat het sociale netwerk Instagram vol staat met foto's van de mooiste plekken van van de stad. Wij gingen voor je op zoek naar de leukste Instagramaccounts van Delft.


@GemeenteDelft

De gemeente Delft plaatst naast veel mooie foto's ook nieuws en actualiteiten op Instagram. Voor inwoners van Delft is het dus wel zo handig om dit account te volgen. 

 

@Schoemaker.Plantage

Natuurlijk hebben wij ook een Instagramaccount. Volg ons voor de mooiste foto's en het laatste nieuws uit de Schoemaker Plantage. 


@HartjeDelft

Dit is het Instagramaccount uit en over de binnenstad van Delft. Volg de winkeliers in hun strijd om het meest karakteristieke winkelgebied van Nederland te worden.

 

@ExploringDelft

De foto's van @ExploringDelft zijn niet allemaal even gelikt of stijlvol, maar het account laat wel een kant van Delft zien die je op maar weinig andere plekken terugziet. De fotograaf kijkt daarbij ook net even iets verder dan de stadsgrenzen. 

 

Lovely little #pigs at @buytendelft #Delft #Holland #countryside #pettingzoo

Een foto die is geplaatst door Exploring Delft (@exploringdelft) op 23 Okt 2016 om 11:00 PDT

 

@TU Delft

Wie dit account volgt krijg een kijkje achter de schermen van de universiteit van Delft. De fotofeed presenteert Delft en de TU door de ogen van studenten.

 

@DelftCityGuide

Alle mooie hoeken van Delft laten zien, dat kan @Delftcityguide als geen ander. 

 

@Igersdelft, alle instagrammers van Delft verzamelen!

Een stad is eigenlijk niet een echte stad als het geen ‘@igers’-account (instagrammers) heeft met fanatieke fotografen die samen laten zien waarom de stad zo mooi is. Uiteraard heeft Delft ook een eigen @igers-account met daarop al meer dan 1.000 foto’s. Iedereen kan zijn of haar foto inzenden door #igersdelft in een post te gebruiken.

 

🐶 #igersdelft 📷:@thorgal_and_aeghir

Een foto die is geplaatst door Instagramers Delft (@igersdelft) op 5 Jan 2016 om 10:38 PST


Volg jij met plezier een account dat wij niet hebben kunnen vinden? Deel je favoriete instagramaccounts dan met ons in de reacties onderaan dit artikel.  


Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over Delft? Kijk dan eens naar het woningaanbod van de Schoemaker Plantage.

>> Vond je dit artikel leuk? Lees dan ook eens: Delft door de ogen van Willem.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal. 

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

  • Dit zijn de leukste Instagramaccounts van Delft

“Schoemaker Plantage; Nieuwbouw koophuizen in Delft”

Contactpersonen Schoemaker Plantage

Lisette Beurskens
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.

Lisette Beurskens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans