Deelgebieden Schoemaker Plantage

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Vanuit het park lopen de graswegen de Grasbuurt in en de klinkerwegen de Klinkerbuurt in. Er komen huizen langs het park en overal zijn dwarsstraten die aanhaken op het park.

We starten met de Klinkerbuurt en gaan dan door met de Grasbuurt. In oktober 2016 is de bouw begonnen van fase 1 van de Klinkerbuurt. Bij de oplevering van elke fase wordt ook gelijk een deel van het park opgeleverd. Zo woon je gelijk in een fijn buurtje!
Heb je interesse om hier te wonen? Schrijf je dan in als belangstellende.
Een van de twee makelaars neemt dan binnen twee dagen contact met je op.

Gebiedskaart Schoemaker Plantage
 

Aanbod Schoemaker Plantage

Klinkerbuurt
Klinkerbuurt

De Klinkerbuurt - Bewoond

De eerste fase van Schoemaker Plantage is bewoond. Nieuwsgierig hoe Klinkerbuurt 1 geworden is, kom dan langs of klik hier voor de foto’s.

Klinkerbuurt

De Klinkerbuurt 2 - Bouw gestart

Klinkerbuurt 2 is in aanbouw! Deze fase bestaat uit 30 woningen in 3 verschillende woningtypen. Er zijn alleen nog brede gezinshuizen beschikbaar dus wees er snel bij! Dit zijn nul-op-de-meterhuizen met vloerverwarming, verdiepingshoge binnendeuren, een regenton in de tuin, parkeren op het binnenterrein en een grote schuifpui.

Bekijk het aanbod van de Klinkerbuurt fase 2 »

Klinkerbuurt

De Klinkerbuurt 3 - In voorbereiding

Klinkerbuurt 3 wordt een buurtje met leuke straatjes en gezellige pleintjes. Voor dit deel is een andere architect aan de slag gegaan: WAM architecten. Hierdoor ontstaat een ander beeld dan in Klinkerbuurt 1 en 2, maar Klinkerbuurt 3 is natuurlijk ook duidelijk zeer geschikt voor families. Kenmerkend voor de huizen in Schoemaker Plantage is dat het nul-op-de-meterhuizen zijn, met standaard vloerverwarming, verdiepingshoge binnendeuren, een grote schuifpui, een complete keuken en een regenton in de tuin.


De Klinkerbuurt 3 – Parkhuizen - enquête


Hoe wil je wonen in een parkhuis?

In Klinkerbuurt 3 komen ook parkhuizen. De indeling van een parkhuis is anders dan een ‘gewoon’ huis. Je woont namelijk op de eerste verdieping zodat je vanaf de bank, of juist tijdens het koken, een riant uitzicht hebt over het park van Schoemaker Plantage. In plaats van een tuin heb je een prachtig groot dakterras. Slapen doe je op de tweede en derde verdieping.

Is wonen in een parkhuis iets voor jou, dan zijn wij benieuwd naar jouw ideeën en wensen over de indeling van zo’n huis. Schrijf je hier in als belangstellende en je ontvangt een link naar de enquête. Met de uitkomsten van deze enquête kunnen we de huizen nog beter laten aansluiten bij je woonwensen.

Grasbuurt

De Grasbuurt

De Grasbuurt wordt een heerlijke tuinbuurt. Hier liggen de huizen aan de groene uitlopers van het park. Op die manier wordt het park verweven in de woonbuurt, zoals dat ook bij het Delftse Agnetapark is gedaan.

Tegen de tijd dat we met deze buurt in verkoop gaan, vertellen we je er graag meer over.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
info@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project