Jolanda Spoelstra

Jolanda Spoelstra

 

Jolanda woont sinds december 2017 met haar man Arthur in de Schoemaker Plantage. Doei fijn appartementje in de binnenstad – hallo volwassen nieuwbouwhuis! Lees op dit blog hoe zij van hun huis een thuis maken en leer de Schoemaker Plantage steeds een beetje beter kennen.

Als jij een verhaal hebt, help ik het te vertellen

De verhalen van Jolanda Spoelstra

Thuis

De leukste koffieplekken in de buurt van Schoemaker Plantage

Jolanda Spoelstra op 4 april

Eerlijk is eerlijk, ik mis de binnenstad wel een beetje. Dus spring ik regelmatig op de fiets om brood te halen bij onze oude buurtjes van bakkerij De Diamanten Ring. Of we lopen in het weekend een rondje en doen een koffiestop bij Kek of Puro Cucina. Maar buiten de stadsgrachten zijn er ook veel leuke adresjes - en juist die (her)ontdekken we nu we verhuisd zijn. Deze maand deel ik onze favoriete plekken om koffie te drinken die je goed combineert met een fietstochtje of wandeling vanaf de Schoemaker Plantage.

Lees meer »
Thuis

Zo wonen wij in Schoemaker Plantage

Jolanda Spoelstra op 9 maart

Sinds december 2017 woon ik (Jolanda) met mijn man Arthur in de Schoemaker Plantage in Delft. Doei fijn appartementje in de binnenstad - hallo volwassen nieuwbouwhuis! Lees je mee hoe wij van ons nieuwe huis een thuis maken? Deze maand halen we inspiratie uit de buurt voor onze keuken. Want: beter een goede buur dan een verre keukenboer!

Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project