Deelgebieden Schoemaker Plantage

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Vanuit het park lopen de graswegen de Grasbuurt in en de klinkerwegen de Klinkerbuurt in. Er komen huizen langs het park en overal zijn dwarsstraten die aanhaken op het park.

We starten met de Klinkerbuurt en gaan dan door met de Grasbuurt. In oktober 2016 is de bouw begonnen van fase 1 van de Klinkerbuurt. Bij de oplevering van elke fase wordt ook gelijk een deel van het park opgeleverd. Zo woon je gelijk in een fijn buurtje!
Heb je interesse om hier te wonen? Schrijf je dan in als belangstellende.
Een van de twee makelaars neemt dan binnen twee dagen contact met je op.

Gebiedskaart Schoemaker Plantage
 

Aanbod Schoemaker Plantage

Klinkerbuurt
Klinkerbuurt

De Klinkerbuurt - 100% verkocht

De Klinkerbuurt kun je een beetje vergelijken met het Doelenplein en de Schutterstraat uit de Delftse binnenstad. Niets in de Schoemaker Plantage is recht-toe-recht-aan. De huizen met Delftse stoep grenzen aan een netwerk van klinkerstraten, stegen en autovrije pleintjes, waar je lekker kunt spelen. In de nieuwe woonbuurt komen voornamelijk huizen met tuinen, zoals rijhuizen en parkhuizen. Later komen er ook kleinschalige appartementengebouwen.

Klinkerbuurt

De Klinkerbuurt 2 - In aanbouw

Klinkerbuurt 2 bestaan uit 30 woningen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende types; royale gezinshuizen, brede gezinshuizen en parkrandhuizen. En er zijn nog meer keuzes! Voor elke woonlaag kan je kiezen uit twee plattegronden. Zo kan je zelf je huis samenstellen zonder dat het meer kost. NUL kosten dus om in je ideale huis te wonen. De gemene deler van deze huizen? Het zijn allemaal nul-op-de-meterhuizen, ze hebben allemaal vloerverwarming, stompe deuren, een regenton in de tuin, parkeren op het binnen terrein, een grote schuifpui en een complete keuken.

Bekijk het aanbod van de Klinkerbuurt fase 2 »

Grasbuurt

De Grasbuurt

De Grasbuurt wordt een heerlijke tuinbuurt. Hier liggen de huizen aan de groene uitlopers van het park. Op die manier wordt het park verweven in de woonbuurt, zoals dat ook bij het Delftse Agnetapark is gedaan.

Tegen de tijd dat we met deze buurt in verkoop gaan, vertellen we je er graag meer over.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Yvonne Hoebee
Van Silfhout en Hogetoorn B.V.
Oude Delft 110-A
2611 CE Delft
015 212 5288
info@vansilfhout.nl

Yvonne Hoebee

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project